Quantcast
Radio

Wie raadt ‘Het Geluid’ van Qmusic?

Vanmorgen is bij Qmusic de zoektocht gestart naar ‘Het Geluid’. Wie ontdekt wat het is, wint een geldbedrag dat elk uur groter wordt.

Enkele luisteraars hebben ondertussen al hun kans gewaagd. Zo dacht Els uit Hasselt dat er een ballon werd opgeblazen, meende Jan uit Wingene het geluid van een appel die opgegeten werd te horen, dacht Sander uit Tielen dat er een wc-rol vervangen werd. Het Geluid is op dit moment al €1.200 waard. Alle foute antwoorden zijn terug te vinden via qmusic.be/het-geluid.

Luisteraars kunnen elke weekdag tussen 07.00 en 19.00 meespelen met Het Geluid. Daarvoor hebben ze het codewoord nodig, dat Maarten en Dorothee elke weekdag tijdens de ochtendshow lanceren. Met dit codewoord kan iedereen zich aanmelden in de Q-app om mee te spelen. Het Geluid wordt ieder uur gespeeld op de radio en wordt bij elk fout antwoord €100 meer waard.

“En deze keer hebben we ook iets extra speciaals, want elke werkdag spelen we om 9u30 de Superronde met drie luisteraars. Als je dan een juist antwoord geeft, win je sowieso 50.000 euro!”
– Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe

Tags
Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Close