Quantcast
Televisie

Wie herkent de enige echte Natalia?

In de zesde aflevering van ‘Tegen de Sterren Op’ zijn het de Natalia’s die de plak zwaaien. Niet alleen mag de echte Natalia het podium op in de slotact, ze deelt de spotlights bovendien met onze ‘Tegen de Sterren Op’-Natalia (Nathalie Meskens). De twee roodharige vampen nemen het tegen elkaar op in een spannende wedstrijd die bepaalt wie nu het meest lijkt op de echte Natalia.

Maar daar stopt het nog niet met de Natalia’s. Op 1 februari 2014 vierde VTM haar 25steverjaardag en ‘Tegen de Sterren Op’ viert maar wat graag mee met dé klassieker onder de datingprogramma’s: ‘Blind Date’. De kandidaat die op zoek gaat naar de ideale partner? Dat is de Kempense kassierster Natalia (de echte Natalia), die ‘toevallig’ erg lijkt op de zangeres met dezelfde voornaam uit de Kempen.

We haalden uiteraard Vlaanderens favoriete koppelaarster Ingeborg (Ella Leyers) van onder het stof en de kandidaten van dienst zijn: Straight from Wonderland: De Lau (Guga Baúl), Hollywoods nieuwste telg Ian Thomas (Jonas Van Geel) en als laatste kandidaat de runner-up van ‘The Voice van Vlaanderen’ en tevens cowboy en truck liefhebber Robby Longo (Ivan Pecnik).

Ondertussen tovert Frank (Jonas Van Geel) in ‘Eigen Kweek’ opnieuw zijn beste West-Vlaams-Engelse mengelmoes boven om zijn geliefde Julita (Clara Cleymans) het fenomeen gasboete uit te leggen. Bij ‘Thuis’ zorgen alle verschillende accenten van de personages dan weer nooit voor taalproblemen. Gelukkig maar, dat ze elkaar altijd zo goed verstaan.

Verder in de zesde aflevering van ‘Tegen de Sterren Op’:

Hanne Decoutere (Ella Leyers) heeft tijdens ‘Het Journaal’ via Skype een live verbinding met Monnik Giel (Chris Van Espen). Ze polst hoe het hem vergaat als boeddhistische monnik daar in het verre India. Defour (Jonas Van Geel), Fellaini (Walter Baele) en Alderweireld (Chris Van Espen) hebben een nieuwe Duiveluitdaging klaar. De tegenprestatie is alweer een zware dobber voor onze Duivels. Toch?

In ‘Regi’s World’ is het feest want Ellie Martha wordt 1 jaar. Elke (Clara Cleymans) plant een grootse party en nodigt zelfs stylist Jani Kazaltzis (Chris Van Espen) uit om de jarige van een passende outfit te voorzien. Regi (Jonas) maakt zich ondertussen vooral zorgen om de kostprijs van het hele gebeuren. In het Vlaams Parlement probeert Kris Peeters (Guga Baúl) nog steeds de gemoederen te sussen over de uitstapregeling naar de Grotten van Han en De Bomma (Chris Van Espen) waagt zich aan een nieuwe trend: #milking.

De zesde aflevering van ‘Tegen de Sterren Op’, woensdag 5 februari om 20.35 uur, met een herhaling op zondag 9 februari om 19.55 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close