Quantcast
Televisie

Wegpolitie zet fan van Luk Alloo aan de kant

In een nieuwe aflevering van Alloo bij de Wegpolitie wordt een man aan de kant gezet voor gsm-gebruik achter het stuur. Agenten Francis en Yann denken dat het voertuig te zwaar geladen is. De bestuurder steekt niet onder stoelen of banken dat hij fan is van Luk Alloo.

“Ik heb meer schrik van Luk Alloo. Ik zag de cameraman op de achterbank zitten en ik dacht: miljaar, dat meen je niet! Ik kijk naar alle episodes. Alloo in de Gevangenis, Alloo hier, Alloo daar.”

Uiteindelijk krijgt de bestuurder een boete van 916 euro opgelegd en moet hij 750 kilogram zien kwijt te raken alvorens verder te rijden.

Op de E313 is een zwaar incident gebeurd. Agenten Gino en Griet snellen ter plaatse, waar ze ook agent Yann tegen het lijf lopen. Bij een ongeval zijn er ook altijd ramptoeristen.

“Ze stoppen aan de overzijde om een foto te nemen of een glimp op te vangen van wat er gebeurd is. De mensen van de brandweer doen duidelijk teken om verder te rijden, maar één persoon staat gewoon stil en steekt zijn middelvinger uit naar hen. Die staat sowieso op de boek.”
– agent Gino

Alloo bij de Wegpolitie, donderdag 15 oktober om 21.45 uur bij VTM. De aflevering is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Tags
Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Close