Quantcast
Varia

VTM-collega’s wuiven Staf Coppens uit bij vertrek naar Zweden

Staf Coppens is samen met zijn vrouw Monique, zoon Beau en dochter Nora met de mobilhome vertrokken richting Zweden. Dat kondigde hij zelf aan via Instagram. Het gezin jaagt hun grote droom na en verhuist naar daar om een camping te openen midden in de natuur.

VTM-collega’s Laura Tesoro, Kürt Rogiers, Karen Damen, Niels Destadsbader, Lieve Scheire, Ruth Beeckmans, Stef Wauters, Nathalie Meskens, Andy Peelman, Jens Dendoncker, Sean Dhondt, Freek Braeckman, Birgit Van Mol, Axel Daeseleire, Vincent Fierens & Sam De Bruyn, Dina Tersago, Guga Baúl en An Lemmens lieten Staf niet zomaar vertrekken en bezorgden hem nog een persoonlijke boodschap. Enkele onder hen reserveerden ook al hun plekje op ‘Camping Cöppens’. 

Staf en zijn gezin openen volgend voorjaar hun camping in Zweden. Ondanks de verhuis, blijft Staf programma’s maken voor VTM. In het programma met de werktitel ‘Camping Cöppens’, dat in de loop van 2021 te zien zal zijn bij VTM, deelt hij zijn verhuis naar Zweden met de kijker. Daarnaast blijft Staf in de toekomst ook andere VTM-programma’s maken met broer Mathias Coppens.

Tags
Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Close