Quantcast
Voorjaar 2020

VTM brengt wereldwijde tv-hit ‘The Masked Singer’ naar Vlaanderen

Welke celebrity zit verstopt achter het masker? Dat is een vraag die dit voorjaar ongetwijfeld over de lippen van veel kijkers zal gaan, want VTM brengt de internationale tv-hit ‘The Masked Singer’ naar Vlaanderen.

De show waarin bekende gezichten van kop tot teen gehuld zijn in prachtige kostuums en waarin pakweg een zingend ‘monster’ in duel gaat met een gigantisch ‘insect’. Hosts van deze nieuwe show worden Niels Destadsbader en Julie Van den Steen.

In ‘The Masked Singer’ nemen bekende gezichten het al zingend tegen elkaar op. Hun gezichten krijgt Vlaanderen echter niet te zien, want de celebrity’s verstoppen zich tijdens het hele parcours onder een indrukwekkend, gemaskerd kostuum. Wie er in elk kostuum verscholen zit, is zowel voor het 4-koppige panel als voor het publiek één groot raadsel. Elke aflevering eindigt met een spannende ontmaskering, waardoor de identiteit van één van de gemaskerde zangers onthuld wordt.

Het originele format komt uit Zuid-Korea en brak ondertussen al heel wat kijkcijferrecords in o.a. de VS, Australië, Nederland en Frankrijk. Naast België zal het programma het komende jaar ook te zien zijn in o.a. Argentinië, Zuid-Afrika, de UK en bijna heel Europa. Het programma werd dit jaar ook genomineerd voor een Emmy Award in de categorie ‘Outstanding Costumes for a Variety, Nonfiction or Reality Program’.

Het mysterie rond ‘The Masked Singer’ begint in het voorjaar van 2020 bij VTM. De precieze uitzenddatum wordt later bekendgemaakt. In tussentijd wordt het programma in het grootste geheim voorbereid.

Tags
Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Close