Quantcast
Televisie

Vormt dit uitbundige liefdespaar uit Blankenberge ‘Het Perfecte Koppel’?

In de laatste aflevering van ‘Het Perfecte Koppel’ ontvangt Marcel Vanthilt Patrick Verkruysse (50) en Inge Ronse (49) uit Blankenberge, met voorsprong het uitbundigste koppel van de reeks.

“Ik heb een wolk van een vrouw”, vindt Patrick. “Als ze weg is, schijnt de zon.” Patrick is een grappige marktkramer, Inge een gepassioneerde kleuterjuf.

De vonk tussen Patrick en Inge sloeg 33 jaar geleden over op de achterbank van hun deux chevauxtje. Het ging er zo wild aan toe, dat Inge met haar naaldhakken gaten in het stoffen dak prikte tot het binnen regende. De passie tussen de twee laait nog altijd even hoog op: “Met het geld dat we hopelijk verdienen tijdens Het perfecte koppel, willen we graag een nieuw Geitje kopen… maar dan best eentje zonder stoffen dak”, zegt Inge.

MARKTHUMOR

Patrick is al twaalf jaar de plezantste marktkramer van de kust. Hij verkoopt kazen en charcuterie. Over Inge grapt hij: “Ik heb een wolk van een vrouw. Als ze weg is, schijnt de zon.” Inge heeft het moeilijker met de marktkramer-moppen, maar springt ieder weekend samen met hun twee zonen bij in zijn zaak. Dan doen ze aan home cooking en maakt Patrick naar het schijnt de beste paella van de kust. Dat alles dankzij een geheime kruidenmix die volgens Inge gewoon uit Spanje komt.

Inge werkt dan weer als gedreven juf in de kleuterschool van Knokke. Al twintig jaar lang heeft ze meer dan twintig kindjes onder haar hoede. Patrick heeft er geen flauw benul van hoe zwaar dat kan zijn. Daar zou zondag wel eens verandering in kunnen komen.

BEKENDE HUMORISTEN

Ook deze week schakelt Marcel de hulp in van de favoriete bekende Vlamingen van het perfecte koppel. Niemand minder dan Sien Eggers, Jacques Vermeire, Kamagurka en Urbanus snellen Patrick en Inge ter hulp om met zoveel mogelijk geld in de finale te stappen. Daar verwacht Marcel ook in deze laatste aflevering van dit seizoen niets minder dan de perfecte kus.

Vijf quizrondes en twee verrassende opdrachten zullen het uiterste vergen van deze twee sympathieke Blankenbergenaars. Hoe ze het er van af brengen, zien we in de zesde en laatste aflevering van Het perfecte koppel.

‘Het Perfecte Koppel’, zondag 26 januari om 20.30 uur op Eén.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close