Na een korte winterstop zit Sandra Bekkari weer vol frisse ideeën voor gezonde en gemakkelijke gerechten. Haar beste recepten deelt ze elke dag in Open Keuken, dat vorig seizoen gemiddeld 245.000 kijkers verzamelde, goed voor een marktaandeel van 25,4% (live+7, VVA 18-54)
De start van een nieuw jaar is het uitgelezen moment voor goede voornemens en ‘gezonder eten’ is vaak één daarvan. Om die dit jaar wél vol te houden, inspireert Sandra Bekkari in Open Keuken elke dag met gezonde en lekkere gerechten. Naar goede gewoonte geeft ze enkele oerklassiekers een Bekkari-twist, zoals spaghetti carbonara, sabayon of fish & chips. In de maand februari neemt ze bovendien deel aan Tournée Minérale, waarvoor ze wekelijks een lekker alcoholvrij dessert, cocktail of slaapmutsje klaarmaakt.
DIT MAAKT SANDRA DE EERSTE WEEK KLAAR:
Maandag 29/01: Citroenkip met zoete aardappel, wortelslierten en spinazie & golden milk
Dinsdag 30/01: Stoemp van boerenkool met gepocheerd ei & sabayon van sinaasappel
Woensdag 31/01: Fish and chips à la Bekkari & dessertcarpaccio
Donderdag 01/02: Pasta carbonara & pompoensoep met geroosterde kikkererwten
Vrijdag 02/02: Steak met chimichurri-saus & spread van erwten, munt en pistache
Open Keuken met Sandra Bekkari, vanaf maandag 29 januari 2018 elke weekdag om 18.00 uur bij VTM, met herhalingen elke dag om 12.35 uur.