Vooravond bij VTM: nieuwe afleveringen van De Buurtpolitie

 Vooravond bij VTM: nieuwe afleveringen van De Buurtpolitie

De agenten van De Buurtpolitie zijn intussen toe aan hun negende seizoen. Dat zit weer vol verrassende interventies en spannende politieacties. Het achtste seizoen hield elke avond gemiddeld 488.000 kijkers voor de buis, goed voor een marktaandeel van 37,2% op de doelgroep VVA 18-54 (live+7), waarmee het programma nog steeds een absolute sterkhouder is.

Het populairste politiekorps van het land draait vanaf maandag 29 januari 2018 weer op volle toeren, want politiewerk stopt nu eenmaal nooit. In het negende seizoen van Echte Verhalen: De Buurtpolitie worden de agenten, rechercheurs en inspecteurs opnieuw op de voet gevolgd tijdens hun patrouillewerk en interventies. Schietpartijen, fraude, moord, ongelukken, diefstal: de agenten worden er dagelijks mee geconfronteerd en gaan geen enkel avontuur uit de weg. Dat geldt in het bijzonder voor het Speciaal Interventieteam, dat ook dit seizoen de gevaarlijkste achtervolgingen en avontuurlijkste tussenkomsten voor zijn rekening neemt.

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, vanaf maandag 29 januari 2018 elke weekdag om 18.20 uur bij VTM, met herhalingen elke dag om 12.00 uur.

Rune Meskens

Redacteur

Lees meer