Quantcast
Televisie

VIJF opent Grey’s Anatomy met recordbrekende aflevering

VIJF verwelkomt Grey’s Anatomy vanaf morgen terug en doet dat meteen met de aflevering die de populaire ziekenhuisserie het record van langstlopende zeikenhuisserie ter wereld opleverde. Met deze 332ste aflevering stootte Grey’s Anatomy E.R. – de vorige recordhouder – namelijk van de troon. VIJF-kijkers kunnen al vijftien seizoenen lang meegenieten van het reilen en zeilen in Grey-Sloan Memorial Hospital in Seattle.

332 keer Grey’s Anatomy, dat is veel liefde, veel Meredith Grey en nog veel meer drama.

Personages komen en gaan

Het creatieve brein van de show, Shonda Rhimes, schuwt zelden drama of hartzeer in de ziekenhuisreeks. We namen al afscheid McDreamy en McSteamy, zagen Callie en Arizona de woelige watertjes van hun relatie doorzwemmen en ook Izzie, George, Cristina en Lexie waren geen lang leven beschoren in de serie. En ook in de recordbrekende aflevering van de reeks worden de personages niet gespaard van drama of verdriet.

De dokters van het Grey-Sloan ziekenhuis geven een feestje bij Jackson thuis. Maar niet iedereen is in feeststemming: Alex en Jo maken zich zorgen over de moeder van Alex, die onverwachts komt opdagen. Meredith doet een belangrijke bekentenis en Owen heeft het moeilijk met de relatie van Teddy.

Aflevering 332 van Grey’s Anatomy, morgen om 20u35 op VIJF.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close