Vijf manieren om je poot uit te steken voor Meneer Konijn

De slotweek van Meneer Konijn 2013 is in zicht. Ook dit jaar zamelt Q geld in voor Kindergeluk vzw, dit keer via de Spaarpootjes van Meneer Konijn. Ondertussen werden er al honderden acties geregistreerd via Q-music.be en werden al meer dan 70.000 Spaarpootjes verkocht.

Slotweek Meneer Konijn 2013

Volgende week presenteren Ornelis en Rogiers vanuit de grootste Vlaamse steden zowel de ochtend- als de avondspits vanop het stadhuis. De andere Q-dj’s bundelen de krachten en verspreiden zich over Vlaanderen om al het geld uit de Spaarpootjes in te zamelen. Vrijdagochtend presenteren ze de slotshow live vanuit het stadhuis in Brussel.

 

Hoe steun ik Meneer Konijn?

Vlaanderen zet massaal acties op poten om via de Spaarpootjes van Meneer Konijn geld in te zamelen voor het goede doel. Om door de bomen het bos te blijven zien: dé vijf manieren om je centje bij te dragen voor Kindergeluk vzw.

1. Koop een Spaarpootje en zet een actie op poten

De Meneer Konijn Spaarpootjes zijn te koop bij Delhaize voor €6. Dat is €5 voor het spaarpotje zelf en €1 die meteen naar Kindergeluk VZW gaat. Via de Spaarpootjes kan iedereen geld inzamelen. Registreer je konijnvriendelijke actie via Q-music.be en kom met je Spaarpootje volgende week naar je gemeente- of stadhuis voor de inzameling.

2. Bied op de gitaar van Nile Rodgers

Sterproducer Nile Rodgers veilt zijn bekende Fender Stratocaster gitaar voor Meneer Konijn. Bieden op de exclusieve gitaar, waarmee hij oa. ‘Get Lucky’ van Daft Punk inspeelde, kan tot donderdag 14.00u. De hoogste bieder krijgt de gehandtekende gitaar uit de handen van Nile zelf, donderdag tijdens z’n concert in Brussel.

3. Download ‘Samen voor Altijd’

Ook Marco Borsato steunt Meneer Konijn. Samen met zijn dochter Jada nam hij het emotionele duet ‘Samen voor Altijd’ op. De opbrengst van de single gaat volledig naar Meneer Konijn. Anderhalf uur na de bekendmaking stond de single al op 1 in iTunes.

4. Koop het Meneer Konijn Spelletjesboek

Je kan Meneer Konijn steunen door z’n spelletjesboek te kopen in alle JBC- en Torfs-winkels. Het boekje kost € 4.99 en is ideaal om binnenkort als kerstgeschenk onder de kerstboom te leggen binnenkort.

5. SMS of doe een vrije gift

Gewoon door een sms’je naar 4004 met ‘Ik steun Meneer Konijn’ te sturen, zorg je er ook al voor dat er € 1 integraal naar Kindergeluk vzw gaat. Of wil je het allemaal heel simpel houden? Vrije giften zijn uiteraard ook altijd welkom. Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar. Overschrijven kan rechtstreeks naar Kindergeluk vzw op 432-4019881-53 / IBAN: BE53 4324 0198 8153 / BIC: KREDBEBB met de vermelding MENEER KONIJN + gemeente waar je woont.

MUDOO

Lees meer