VIER telt af naar Expeditie Robinson met een waanzinnige stunt aan het MAS

 VIER telt af naar Expeditie Robinson met een waanzinnige stunt aan het MAS

© SBS Belgium

Aan de vooravond van de start van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson pakt VIER uit met een ongeziene stunt in Vlaanderen: Expeditie Robinson: De Ultieme Countdown. 

Vanaf morgennamiddag 17u gaan tien Vlamingen tijdens een loodzware proef de strijd aan met elkaar, met als inzet een reis voor twee personen naar de Filipijnen. De deelnemers wagen zich aan een variant op de befaamde ‘paalproef’ uit Expeditie Robinson. Ze worden op een billboard geplaatst naast het MAS in Antwerpen en moeten het zo lang mogelijk volhouden zonder eten, drinken of slaap. En dit voor het oog van heel Vlaanderen, online én op televisie.

De opdracht is simpel, maar niet min: wie het langst blijft staan wint de proef. Maar de ruwe weerelementen maken het hen niet gemakkelijk. De deelnemers krijgen regen, zandstorm, hittegolf en stormweer te verduren. En de kijkers beslissen van thuis welk element ze moeten trotseren. De proef zal de hele tijd live uitgezonden worden op VIER.be en van omstreeks 01.00 uur tot 06u zal De Ultieme Countdown ook te volgen zijn op VIER.

Expeditie Robinson: De Ultieme Countdown

Vanaf 5 september 17u op VIER.be en live aan het MAS

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Lees meer