Quantcast
Disney+

Vier “Life Day” op 17 november met de gloednieuwe “LEGO Star Wars Holiday Special”

Disney+ brengt enkele van de grootste sterren in het Star Wars-universum samen tijdens de ultieme familiereünie voor de feestdagen: de “LEGO Star Wars Holiday Special”. De special gaat op dinsdag 17 november in première, beter bekend als één van de favoriete feestdagen van de fans: “Life Day”. Deze feestdag werd voor het eerst geïntroduceerd in de “Star Wars Holiday Special” uit 1978.

© Disney +

De acteurs die hun rol in de “LEGO Star Wars Holiday Special” opnieuw vertolken zijn onder meer Kelly Marie Tran (Rose Tico), Billy Dee Williams (“Lando Calrissian”), Anthony Daniels (“C-3PO”), en ook “Star Wars: The Clone Wars”-bekenden Matt Lanter (Anakin Skywalker), Tom Kane (Yoda, Qui-Gon Jinn), James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi) en Dee Bradley Baker (clone troopers).
 
De “LEGO Star Wars Holiday Special” herenigt Rey, Finn, Poe, Chewie, Rose en de droids voor een vreugdevol feest op Life Day. Rey gaat met BB-8 op een nieuw avontuur om ​​nog meer kennis van de Force te krijgen. Bij een mysterieuze Jedi-tempel wordt ze in een tijdlijnoverschrijdend avontuur geslingerd door bekende en geliefde momenten in de filmgeschiedenis van Star Wars. Daarbij ontmoet ze Luke Skywalker, Darth Vader, Yoda, Obi-Wan en andere iconische helden en schurken uit alle negen films van de Skywalkersaga. Maar zal ze op tijd terug zijn voor het Life Day-feest en de ware betekenis van feestvreugde ontdekken?
 
De “LEGO Star Wars Holiday Special” is een productie van Atomic Cartoons, de LEGO Group en Lucasfilm. Het is geregisseerd door Ken Cunningham en geschreven door David Shayne, die ook co-uitvoerend producent is. James Waugh, Josh Rimes, Jason Cosler, Jacqui Lopez, Jill Wilfert en Keith Malone zijn uitvoerende producenten.

LEGO Star Wars Holiday Special, vanaf dinsdag 17 november 2020 op Disney +.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close