Quantcast
Radio

VIDEO: Heidi Van Tielen neemt afscheid van Qmusic

Vandaag, donderdag 27 juni presenteerde Heidi Van Tielen haar laatste ochtendshow op Qmusic met Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck. Gedurende de uitzending werd Heidi bedankt door de Qmusic-luisteraars en het team achter de ochtendshow.

Heidi Van Thielen - © DPG Media

“Ik wil iedereen bedanken. Het is fantastisch geweest om met jullie samen te werken de afgelopen jaren. Ik wil ook alle luisteraars bedanken, die de afgelopen uren, dagen en weken veel hebben gestuurd. Jullie zitten in mijn hart. Bedankt dat ik jullie ’s ochtends heb mogen wakker maken en dat we samen zo’n band hebben mogen opbouwen. Ik wens Sam en Wim veel succes. Ik ga zeker nog luisteren, al hoop ik dat ik wat later mag opstaan voor m’n kindje. (lacht) Ik wens jullie alle geluk van de wereld. Bedankt om met mij samen te werken. Ik ga jullie missen, super hard” vertelde een geëmotioneerde Heidi Van Tielen vandaag tijdens de ochtendshow.

Bekijk hier enkele van de mooiste, emotioneelste, leukste… momenten van Heidi Van Tielen bij Qmusic:

Als afsluiter is er nog iets dat Heidi wilt vragen aan haar zus Erika die aan de lijn hangt. Met “Wil jij meter worden?” is het meteen naar de tissues grijpen.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close