Twee nieuwe personages in Familie

 Twee nieuwe personages in Familie

De eindejaarsperiode is een tijd waarin familiebanden worden aangehaald en plooien worden gladgestreken. Ook in Familie. Op donderdag 19 december 2013 onderbreken Peter (Gunter De Batselier) en Mathias (Peter Bulckaen) hun wijntrip in Frankrijk om aan te kloppen bij Agnes, de zus van Mathias die het contact met haar broer jaren geleden heeft verbroken. Een moment dat een verrassende en spannende verhaallijn aansnijdt en een eerste kennismaking met nieuwkomers Monika Dumon en Annelore Crollet.

Het bezoek van Mathias aan zijn zus loopt allesbehalve van een leien dakje. Agnes (Monika Dumon) weigert nog steeds elke toenadering en alle contact, wat dan weer vraagtekens oproep bij haar nietsvermoedende dochter Delphine (Annelore Crollet). Welke gebeurtenis Mathias en Agnes uit elkaar dreef, welke gevolgen de toenaderingspoging van Mathias heeft en hoe de zoektocht van Delphine naar de waarheid verloopt, zijn belangrijke vragen die de komende weken zullen beantwoord worden in Familie.

Actrice Monika Dumon (54) is geen onbekende in het tv-landschap. Zo was ze al te zien in de VTM-series Wittekerke, Spoed, Ella en Danni Lowinski. Annelore Crollet (25) is een jong talent dat we met een gastrol aan het werk zagen in Binnenstebuiten. In Familie vertolken beide dames een gastrol die de seizoensfinale een extra spanningsinjectie zal geven. Delphine is namelijk nieuwsgierig naar het geheime verleden van haar moeder en nonkel, en beslist om naar België af te zakken. Het begin van een hele reeks intriges en spannende plotwendingen.

Monika Dumon heeft al een boeiende draaiperiode achter de rug: “Vanaf de eerste draaidag voelde ik mij welkom in het Familie-team. Mijn collega’s ontvingen mij met open armen en maakten me wegwijs in alles waar een nieuwkomer mee te kampen heeft wanneer die in een zeer goed geoliede werkomgeving stapt. Met mijn tv-dochter Delphine (Annelore Crollet) heb ik al een hechte relatie. Samen werken we hard aan een geloofwaardige vertolking van onze personages”.

Ook Annelore Crollet is naar eigen zeggen in een fijne en warme omgeving beland. “Ik voel me enorm welkom op de set. Delphine is bovendien een interessant personage om te spelen. Ze is niet makkelijk te doorgronden en ik ontdek elke dag nog een beetje meer van haar. En met Monika, mijn ‘maman’ in de serie, heb ik een zeer goede band opgebouwd.”

Monika Dumon en Annelore Crollet snijden spannende verhaallijn aan in Familie, vanaf donderdag 19 december 2013 om 19.55 uur bij VTM.

MUDOO

Lees meer