Quantcast
EntertainmentTelevisie

Twee Masked Singers zingen samen in ultieme face-off

The Masked Singer gaat zijn vijfde week in en de speculaties vliegen in het rond. De spannende speurtocht blijft records verbreken en lokte met de vorige aflevering 1.547.000 kijkers naar het puntje van hun stoel, goed voor 64,4% marktaandeel in de doelgroep VVA 18-54 en zelfs 74,5% in de jongere doelgroep VVA 18-44 (live+uitgesteld).

Op vrijdag 16 oktober merken de kijkers alweer een nieuwigheid op in show 5 van The Masked Singer: de face-off. Daarin zingen twee Masked Singers voor het eerst samen een extra nummer, de ultieme overlevingsstrijd om toch maar niet ontmaskerd te worden.

Welke 2 pakken die ultieme strijd tegen elkaar aangaan en voor het eerst samen te horen zullen zijn, is nog maar de vraag. Om dat uit te maken, zingen de 6 Masked Singers eerst in 3 duels.

Zeemeermin bijt de spits af tegen Wolf en laat niets aan het toeval over. Zelfs rappen en twerken kan ze als geen ander. Party animal Aap slaat tegenover Suikerspin een compleet andere weg in en brengt zo zelfs de zelfzekere Karen Damen aan het twijfelen. Duiker heeft deze week iets aan zijn kostuum veranderd en dat ontsnapt niet aan het allesziend oog van Jens Dendoncker. Heeft dat iets te maken met zijn duel tegen Koningin?

Na de opmerkelijke passage van gastspeurder Ingeborg blijft de identiteit van de mystery speurder deze week geheim.

Met deze songs hopen de Masked Singers de face-off te vermijden:

  • Aap: Creep van Radiohead
  • Duiker: Heartbreaker van Loïc Nottet
  • Koningin: Always Remember Us This Way van Lady Gaga
  • Suikerspin: Never Seen The Rain van Tones And I 
  • Wolf: Leave A Light On van Tom Walker
  • Zeemeermin: Bang Bang van Jessie J, Ariana Grande & Nicki Minaj

The Masked Singer, vrijdag 16 oktober om 20.40 uur bij VTM. De aflevering is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Tags
Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Close