Quantcast
Televisie

Tristan en David maken finale keuze in Boer zkt Vrouw

Het belooft een spannende aflevering te worden van Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home. De concurrentie tussen de nog overgebleven mannen en vrouwen op de boerderijen stijgt voelbaar, maar vooral: perenboer David en koeienboer Tristan maken hun finale keuze. Wie mag er mee op romantische trip dicht bij huis?

Vooraleer Tristan de moeilijke keuze moet maken, probeert hij er eerst nog een ontspannen dag van te maken met Steffe en Lucas. Op het programma: een uit de hand gelopen carwash op de boerderij, zeg maar een soort van schuimparty, en een trip naar het strand.

Ook al zijn er op de boerderij van David nog maar twee dames over, toch is het lekker druk in huis. En in bed. De vrouwen durven zich kwetsbaar op te stellen, ook al betekent dat dat één van hen gekwetst zal worden. Wie heeft Davids hart gestolen en mag mee op romantische trip? 

Bij varkensboer Bart is er geen sprake meer van concurrentie sinds Dagmar en Lotte zelf besloten om naar huis te vertrekken zodat Bart en Céline mekaar beter konden leren kennen. Bart smijt haar voor de leeuwen: hij stelt Céline voor aan zijn moeder en zijn vijf zussen.

Bij Dries is de rust teruggekeerd nu enkel nog Melissa en Céline op de boerderij verblijven. Hij geniet ten volle. Melissa besluit een versnelling hoger te schakelen en heeft een verrassing voor Dries.

An-Sofie heeft kippenboer Frits nooit durven zeggen wat ze voor hem voelt, maar de tijd dringt en ze beseft dat ze haar hart op tafel moet leggen. An-Sofie en Frits zijn beide gevoelsmensen, en dat is een kant die Hanne nog niet van zichzelf liet zien. 

De toekomstige partner van paardenverzorgster Veerle moet mee kunnen draaien op de boerderij, onder het toeziend oog van Veerles vader Luc. Hij besluit Nelis en Thibaut te testen. Maar niet alleen de toekomstige schoonvader moet overtuigd worden, ook Veerle uiteraard. Thibaut besluit punten te scoren door haar te verrassen. 

Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home, maandag 26 oktober om 20.40 uur bij VTM.

De aflevering van Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Tags
Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Close