Quantcast
Thuis

Thuis wordt 25 jaar: heleboel merchandise op komst

Op 23 december 2020 is het exact 25 jaar geleden dat de eerste aflevering van Thuis werd uitgezonden op Eén (toen TV1). Om deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, komt er een kledinglijn, spel en boek uit gebaseerd op de soap. De fans van Thuis zullen het geweten hebben dat hun favoriete soap jarig is!

“In de aflevering van 23 december zelf zal de ‘Thuis’-kijker weinig merken van die verjaardag, want daarin zullen we niet verwijzen naar ons jubileum.

Hans Roggen, producer Thuis

Oorspronkelijk had men achter de schermen bij Thuis het idee om deze verjaardag groots te vieren met de fans, maar daar stak COVID-19 een stokje voor.

“Voor de uitbraak van corona hadden we nog het plan om een groot evenement met de fans en cast te organiseren. Een beetje zoals in de stijl van de ‘Thuis’-dagen. Maar door corona kan en mag dat niet meer. Jammer. Vandaar dat we naar andere manieren zochten om onze kijkers op de een of andere manier toch samen te brengen. Daarom kozen we ervoor om een eigen kledinglijn uit te brengen met warme sokken en zachte badjassen, die je kan dragen als je ’s avonds naar ‘Thuis’ kijkt. Er zijn hoodies en T-shirts, met prints die met een knipoog naar ‘Thuis’ verwijzen, zoals ‘I love Eddy’ of een foto van Simonne met uitgelopen mascara. Zo kan iedereen toch het gevoel krijgen deel uit te maken van onze grote ‘Thuis’-familie.”

Hans Roggen, producer Thuis
Het bordspel van Thuis – © VRT

De kledinglijn van Thuis kan nu al besteld worden via een.be/thuisploeg. Op 17 november verschijnt het bordspel van Thuis en op 25 november het boek ‘Thuis 25’.

Thuis, elke werkdag om 20.15 uur op Eén.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten

Close