Quantcast
Thuis

Thuis van 7 tot 11 oktober 2019

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 7 oktober 2019

Kaat krijgt een zoveelste teleurstelling te verwerken en Thilly merkt dat ze een uitje kan gebruiken. Olivia heeft het gevoel dat ze Tamara in de steek laat. Bob wil de confrontatie aangaan met Dries, maar is dat wel een goed idee? Joren werkt enorm hard voor school.

Dinsdag 8 oktober 2019

Judith besluit geen energie meer te steken in zaken die verloren zijn. Lowie maakt zich zorgen over Bob. Frank is trots op zijn dochter. Peter heeft een afspraak met Dries om hem te helpen met zijn masterproef. Kaat wil een gesprek met Adil.

Woensdag 9 oktober 2019

Waldek steunt Thilly ten volle. Karin toont begrip richting Tom. Dries wil een gesprek aangaan met Olivia, maar zal zij willen luisteren? Tamara lucht haar hart bij Simonne, die haar goede raad geeft. Kobe kan Kaat overtuigen om bij hem te komen eten.

Donderdag 10 oktober 2019

Frank is razend kwaad en uit zijn ongenoegen tegen Kaat. Rosa en Kobe hebben een ontbijtmeeting. Tom blijft Karin steunen. Leo snapt niks van de jonge generatie. Nancy weigert Marianne rond te rijden in haar taxi. Judith en Thilly komen tot het besef dat hun leven een spiegel is van vroeger.

Vrijdag 11 oktober 2019

Frank maakt amok bij de Kabouters; Adil moet scheidsrechter spelen. Kaat wrijft Kobe onder zijn neus dat zij de winnaar is van hun weddenschap. Dieter mag babysitten op het zoontje van Tamara. Bob staat oog in oog met Dries en vliegt hem aan.

Thuis, iedere weekdag om 20u10 op Eén.

Tags
Toon meer

Jordi Hemelaer

Acteur, comedian en recensent bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close