Quantcast
Thuis

Thuis van 5 tot 9 oktober 2020

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 5 oktober 2020

Nancy voelt mee met haar dochter die weigert uit haar kamer te komen. Lowie zoekt Adil op om eens te babbelen. Viv wil het haar moeder naar de zin maken. Tania spoort Ann aan om met Marianne te gaan praten. Joren wordt onder druk gezet.

Dinsdag 6 oktober 2020

Chantal wordt met haar neus op de harde feiten gedrukt. Bij de Kabouters gaat het van kwaad naar erger. Frank steunt Tom ten volle en wil zelfs voor hem koken, maar Tom zit met heel andere zaken in zijn hoofd. Tania wil opnieuw iets om handen hebben.

Woensdag 7 oktober 2020

Eddy staat op zijn strepen en dat draait uit in zijn voordeel. Chantal moet Viv gelijk geven en is er het hart van in. Lowie kan het niet laten om Bob wat te plagen. Ann besluit de goede raad van Tania ter harte te nemen.

Donderdag 8 oktober 2020

Frank weet met zichzelf geen blijf. Chantal wil Lowie hartelijk danken voor zijn gastvrijheid. Peter krijgt goed nieuws te horen. Christine stelt Adil voor om in te springen bij de Kabouters. Tijdens een vurig etentje wordt Tim weggeroepen voor een dringende zaak. Karin loopt langs bij Kobe.

Vrijdag 9 oktober 2020

Tom kan Tania niet bereiken. Ann wordt verscheurd door tegenstrijdige gevoelens. Een hysterische Chantal belt naar Viv. Kobe maakt zich dan weer zorgen over zijn moeder. Waldek krijgt nachtelijk bezoek.

Thuis, iedere weekdag om 20.15 uur op Eén.

Bekijk meer beelden van Thuis via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close