Thuis

Thuis van 4 tot 8 juni

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 4 juni 2018

De sfeer tussen de Kabouters is al een heel stuk beter. Judith zit met haar hoofd bij Stan en Tom. Wanneer ze hen opzoekt, krijgt ze echter een koude douche.

Dinsdag 5 juni 2018

Peter is blij dat Kobe stilaan zijn weg terugvindt. Kobe heeft op zijn beurt een plan in gedachten en begint aan de voorbereidingen. Karin en Tom verwelkomen hun nieuwe medewerker.

Woensdag 6 juni 2018

Adil schiet in actie. Leo is bezorgd over Marianne en na een bezoek van Tom schiet hij helemaal uit zijn krammen. Jacques doet Joren een voorstel, maar zullen Tim en Sam daarmee akkoord willen gaan?

Donderdag 7 juni 2018

Stan en Emma hebben examens. Jacques wil zijn problemen aanpakken. Tom is onder de indruk van hun nieuwe medewerker. Dieter is trots op Britney. Nancy biedt Marianne een oplossing aan.

Vrijdag 8 juni 2018

Boowie krijgt een nieuwe gast over de vloer. Adil en Paulien voelen zich enorm onzeker, en de situatie van de laatste weken maakt het er niet beter op. Leo besluit om Marianne te helpen.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Bekijk ook

Close
Back to top button