Thuis

Thuis van 4 tot 8 februari 2019

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 4 februari 2019

Tom luistert naar het verhaal van Karin. De vastberadenheid van Bob kent desastreuze gevolgen. Marianne denkt aan Sandrine. Frank en Simonne halen herinneringen op

Dinsdag 5 februari 2019

Lowie doet zijn best om Olivia gerust te stellen. Dieter biedt Peter zijn hulp aan. Adil kan op onverwachte steun rekenen. Bob heeft voor zichzelf een belangrijke beslissing genomen. Karin triomfeert, maar Tom is minder enthousiast.

Woensdag 6 februari 2019

Frank en Simonne organiseren opnieuw een familie-etentje. Ann weet niet goed wat ze moet doen. Nancy merkt op dat Dieter zich stilaan probeert te herpakken en is daar blij om. Tom zet Marianne op haar plaats.

Donderdag 7 februari 2019

Lowie en Olivia worden op hun verantwoordelijkheden gewezen. Peter beseft dat hij nog iets van Steven kan leren. Dries is razend kwaad. Marianne wordt gestoord in haar appartement.

Vrijdag 8 februari 2019

Britney en Dieter amuseren zich samen, tot groot jolijt van Nancy. Jacques moet tot in de late uurtjes werken. Joren voelt zich enorm afgewezen. Lowie en Olivia hebben belangrijk nieuws te melden aan hun huisgenoten.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Hoofdredacteur

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook

Close
Back to top button