Quantcast
Thuis

Thuis van 31 augustus tot 4 september 2020

Op maandag 31 augustus 2020 gaat het 26ste seizoen van Thuis van start. De soap pikt de draad op waar het in april – door de coronacrisis – noodgedwongen moest stoppen. Hieronder kom je te weten wat er allemaal te gebeuren staat in de eerste week van het nieuwe seizoen.

Maandag 31 augustus 2020

Bob krijgt de wind van voren, maar hij is niet de enige. Tamara begrijpt niets meer van de houding van Dries. Het wordt een speciale avondmaaltijd bij Lowie. Emma is vol lof over haar stagebegeleider. Femke vindt dat Nancy meer tijd voor zichzelf moet nemen. Chantal krijgt bezoek.

Dinsdag 1 september 2020

Bob beseft stilaan dat hij een fout heeft gemaakt en wil die graag rechtzetten. Robin weigert naar school te gaan. Dieter wil Nancy verrassen, maar hij weet niet goed hoe. Ann is eerlijk tegen Judith. Emma komt razend kwaad thuis.

Woensdag 2 september 2020

Jacques keert terug naar huis met een verrassing voor Rosa. Marianne heeft afgesproken met Nancy en daar loopt ze Robin tegen het lijf. Tania maakt zich zorgen. Karin krijgt onverwacht bezoek over de vloer en haalt er meteen haar voordeel uit. Bob doet Tamara een belofte.

Donderdag 3 september 2020

Judith heeft een taart gemaakt voor Emma als verrassing. Judith wordt echter zelf ook verrast wanneer er onverwacht bezoek aan haar deur staat. Kobe heeft een verzoek voor Waldek voor hij vertrekt.

Vrijdag 4 september 2020

Karin weet haar cliënt te overtuigen van haar goede bedoelingen. Paulien heeft een goede raad voor Jacques. Angèle denkt dat ze actie moet ondernemen. Judith wil haar gevoelens verbergen voor Emma.

Thuis, van maandag t.e.m. vrijdag om 20.15 uur op Eén.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close