Quantcast
Thuis

Thuis van 30 maart tot 3 april 2020

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 30 maart 2020

Bob weet niet meer wat hij moet doen. Femke en Peter wacht een lastige taak. Waldek zet Adil een beetje voor het blok. De contracten voor Goethals zijn klaar en Karin wil deze persoonlijk afgeven. Maar dat is niet naar de zin van Tom.

Dinsdag 31 maart 2020

Judith loopt op wolkjes. Adil moet zijn date een vervelende vraag stellen. Tamara belooft haar werknemer dat ze professioneel zal blijven. Tania wil gerechtigheid en stapt naar Tom.

Woensdag 1 april 2020

Ann en Tania nemen een snipperdag. Waldek is nogal cynisch als het over de date van Adil gaat. Marianne maakt Dries duidelijk dat hij niet alles zomaar onder controle heeft. De woorden van Tania blijven hangen bij Tom. Dieter wil Nancy een lesje leren.

Donderdag 2 april 2020

Joren zegt een afspraak met Viv af omdat hij niet overweg kan met haar oneerlijke houding. Emma en haar collega’s van de stage drinken iets in Bar Madam. Reinhilde is in alle staten na een ongeluk. Waldek beseft dat Thilly hem heeft beetgenomen.

Vrijdag 3 april 2020

De koppigheid van Karin zorgt bij Tom voor enige frustratie. Dieter voelt zich schuldig. Marianne loopt de Withoeve binnen. Lowie maakt een kleine fout. Dries laat een scherp kantje van zichzelf zien.

Thuis, iedere weekdag om 20u10 op Eén.

Thuis - © VRT
Thuis – © VRT
Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close