Quantcast
Thuis

Thuis van 30 december 2019 tot 03 januari 2020

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 30 december 2019

Lowie heeft een serieuze kater. Jacques en Eddy gaan met elkaar in de clinch; gelukkig kan Adil tijdig tussenkomen. Femke steunt Peter. Viv en Joren stellen zich kandidaat als babysit voor Hannah en Leo zodat Sam en Tamara het nieuwe jaar goed kunnen inzetten.

Dinsdag 31 december 2019

Tania is een goede steun voor Ann in deze moeilijke dagen. Nancy probeert ondertussen hetzelfde te zijn voor haar Dieter. Karin heeft moeite om een dessert te maken en schakelt een beetje hulp in. Lowie belt naar Olivia.

Woensdag 01 januari 2020

Frank en Simonne wensen Kaat een gelukkig nieuwjaar. Viv en Joren zijn nog niet direct uitgefeest. Tim kan door het werk helaas minder genieten van de feestdagen.

Donderdag 02 januari 2020

Marianne geeft Karin een compliment. Frank neemt het op voor Jacques. Viv wordt ontroerd door een lief gebaar uit onverwachte hoek. Angèle stort haar hart uit bij Eddy. Peter twijfelt aan de geloofwaardigheid van Els.

Vrijdag 03 januari 2020

Na een confrontatie met Nancy neemt Peter een beslissing die haar met verstomming slaat. Lowie is bloednerveus. Bob en Tamara gaan met kleine Leo langs bij zijn peter om deze een gelukkig nieuwjaar te wensen. Waldek krijgt de politie over de vloer.

Thuis, iedere weekdag om 20u10 op Eén.

Tags
Toon meer

Jordi Hemelaer

Acteur, comedian en recensent bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close