Thuis

Thuis van 30 april tot 4 mei

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 30 april 2018

Lowie en Frank proberen hun geschillen te laten voor wat ze zijn, want ze beseffen allebei dat Luc op de eerste plaats moet komen. Adil en Paulien houden zich vast aan hun positieve gedachten. Nancy maakt zich zorgen.

Dinsdag 1 mei 2018

Het is de verjaardag van Emma, ze wordt achttien jaar. Luc heeft een speciaal verzoek voor Frank en Lowie. Dieter zorgt ervoor dat Nancy zich kan ontspannen. Simonne, Kaat en Sam brainstormen over nieuwe ideeën voor de Withoeve.

Woensdag 2 mei 2018

Judith krijgt een leuk voorstel van Ann. Olivia kijkt er naar uit om haar diploma te behalen. Ze is klaar voor het echte werk. Peter vangt een ontevreden klant van de taxi’s op. Frank en Lowie strijden om de aandacht van Luc.

Donderdag 3 mei 2018

De spanning tussen Frank en Lowie is voelbaar. Nancy begrijpt haar dochter niet. Karin zoekt opnieuw contact met Steven. Adil heeft schrik om Paulien teleur te stellen. Kaat is niet van plan om zich door een tegenslag te laten kelderen.

Vrijdag 4 mei 2018

De opvoedingsstijl van Tom botst met die van Marianne. Tim maakt zich zorgen over Joren. De werkdag van Paulien verloopt allesbehalve goed. Peter evalueert Simonne en Mayra als taxichauffeurs. Het geduld van Eddy wordt danig op de proef gesteld.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie