Quantcast
Thuis

Thuis van 28 september tot 2 oktober 2020

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 28 september 2020

Adil zit verveeld met de toekomst van de Kabouters. Tania wil absoluut geen medelijden van Ann. Joren probeert Emma zo goed mogelijk op te vangen. Ann gooit Marianne verwijten naar het hoofd. Tom loopt langs bij Peter. Tim deelt zijn bezorgdheden met Sam.

Dinsdag 29 september 2020

Judith merkt op dat Joren een goede partij is voor haar dochter. Jacques voelt enige druk op het werk en laat daardoor enkele steken vallen. Adil heeft een en ander te bespreken met Lowie en Bob. Tom krijgt een belangrijk telefoontje.

Woensdag 30 september 2020

Karin voelt zich ongelofelijk schuldig en Sam merkt dat ze oprecht is. Ann en Tom vallen van de ene verbazing in de andere. Jacques wil op een goed blaadje staan bij Adil en doet overuren. Hij krijgt tot twee keer toe onverwacht bezoek.

Donderdag 1 oktober 2020

Jacques verrast Rosa met een ontbijtje. Viv en Chantal hebben opnieuw woorden in verband met Jasper. Karin verschijnt helemaal gebroken bij Kobe. Tom is met zijn gedachten allesbehalve bij zijn werk, net nu er een belangrijk moment voor de deur staat.

Vrijdag 2 oktober 2020

Eddy botst op een schermutseling bij de Kabouters. Karin gaat met opgeheven hoofd haar toekomst tegemoet. Tania en Ann hebben het allebei niet gemakkelijk. Nancy zet Tom op zijn plaats wat Marianne betreft.

Thuis, iedere weekdag om 20.15 uur op Eén.

Bekijk meer afleveringen van Thuis via deze link

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close