Thuis

Thuis van 28 mei tot 1 juni

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 28 mei 2018

Ann is niet te spreken over het gedrag van Tom. Waldek besluit om thuis te blijven bij zijn zieke dochter. Bob heeft ideeën voor de verjaardag van Lowie, maar die komt zelf met een verzoek.  Rosa doet aan zelfreflectie. Kaat wil voort met haar leven en niemand zal haar tegenhouden.

Dinsdag 29 mei 2018

Lowie onderneemt actie. Boowie dreigt klanten te verliezen. Karin heeft de ideale kandidaat-medewerker gevonden, maar Tom moet deze persoon nog goedkeuren. Zowel Steven als Kobe staan plots bij Karin aan de deur.

Woensdag 30 mei 2018$

De Withoeve kent alweer een succes. Stan krijgt met een opdoffer te maken en dat ondanks al zijn geleverde inspanningen. Lowie klinkt op zijn verjaardag. Peter heeft een geheimzinnig telefoongesprek en Nancy trekt daar direct haar conclusies uit.

Donderdag 31 mei 2018

De stress neemt toe bij Kaat, maar gelukkig kan ze op extra bemoedigende woorden rekenen. Waldek vertelt Adil en Eddy slecht nieuws. Ann lijkt toe te geven aan de charmes van Leo. Peter heeft een verrassing voor Femke. Jacques komt alweer op bezoek bij Sam en Tim.

Vrijdag 1 juni 2018

Joren is kwaad op Tim. Waldek en Rosa lopen elkaar tegen het lijf. Femke en Nancy maken er een zootje van in de Withoeve. Tom en Stan hebben ruzie. Mayra voelt zich in het nauw gedreven.

Tags
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Bekijk ook

Close
Back to top button