Quantcast
Thuis

Thuis van 27 tot 31 januari 2020

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 27 januari 2020

Nancy moet halsoverkop vertrekken en is radeloos. Zelfs Dieter weet niet hoe hij haar kan helpen. Kobe probeert Paulien een zo eerlijk mogelijk antwoord te geven op haar onverwachte vraag. Marianne laat haar ongenoegen duidelijk merken aan Tom. Dries geeft Tamara goede raad.

Dinsdag 28 januari 2020

Angèle is bloednerveus. Karin en Robin beginnen een band op te bouwen. Nancy spreekt Eddy aan over hun dochter. Simonne krijgt een opdoffer te verwerken die haar doet nadenken. Stan en Emma gaan samen shoppen. De politie loopt langs in de Withoeve.

Woensdag 29 januari 2020

Britney wordt iets te streng aangepakt en Peter springt voor haar in de bres. Simonne heeft zo haar twijfels bij de keuzes die Sam maakt. Angèle is diep teleurgesteld. Stan herpakt zich. Dieter en Nancy botsen op een verontrustend filmpje.

Donderdag 30 januari 2020

Nancy helpt Els en tegelijk kan zij haar hart eens luchten. Simonne probeert zich te verzoenen met haar dochter. Angèle krijgt een leuk voorstel, maar de vraag is of ze erop zal ingaan. Dries is zenuwachtig. Paulien gaat langs bij Ann.

Vrijdag 31 januari 2020

Dries krijgt eindelijk verlossend nieuws over zijn masterproef. Maar zal hij daarna kunnen feesten? Paulien en Kobe zetten een belangrijke stap vooruit. Eddy kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Adil en Jacques hebben een date in de fitness. Britney voelt zich zo slecht dat ze breekt in de armen van Peter.

Thuis, iedere weekdag om 20u10 op Eén.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close