Thuis

Thuis van 26 tot 30 maart

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 26 maart 2018

Tim heeft het moeilijk met de beslissing die Sam genomen heeft. Zoë is ziek en dat zorgt voor paniek bij Mayra. Door al dit gedoe vergeet Waldek een afspraak. Adil voelt zich gekwetst en onbegrepen. Tom neemt een duidelijk standpunt in. Bob zoekt troost bij Tamara.

Dinsdag 27 maart 2018

Adil weigert nog te praten met Paulien. Het nakende proces is een beproeving voor zowel Kaat als Kobe. Joren biedt Sam aan om samen aan hun conditie te werken. Lowie en Frank hebben een zware aanvaring.

Woensdag 28 maart 2018

Tamara en Paulien organiseren een feestje in de Frens. Britney heeft excuses klaar voor Nancy. Paulien stort haar hart uit bij Tom. Rosa brengt Lowie op de hoogte van de laatste zet van Frank en die is daar helemaal niet blij mee. Waldek spreekt opnieuw af met Twan.

Donderdag 29 maart 2018

Frank wordt geconfronteerd met de harde realiteit. Tim ziet stilaan in dat hij verkeerd gereageerd heeft. Judith vreest dat ze ook haar grip op Emma verliest. Bob zoekt Luc op. De Kabouters komen langs voor een klus bij Tom. Karin is nerveus en dat is uitzonderlijk.

Vrijdag 30 maart 2018

Paulien en Adil maken ruzie. Bob deelt zijn bevindingen met Lowie. Peter wil Kaat niet teleurstellen. Judith begint ineens te twijfelen aan de keuzes die ze gemaakt heeft. Kobe is klaar om zijn straf te aanhoren. Tim en Sam flirten in het bijzijn van Joren.

Toon meer

Dean Van Gucht

Hoofdredacteur

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie