Quantcast
Thuis

Thuis van 24 tot 28 juni 2019

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 24 juni 2019

Niet alleen Olivia heeft nieuws voor Tamara, maar ook zij verbaast Olivia op haar beurt met haar nieuwtje. Dieter neemt het op voor zijn vrouw. Frank is bezorgd om Joren. Het komt tot een bitse confrontatie tussen Judith en Stan.

Dinsdag 25 juni 2019

Adil vindt een oplossing voor het personeelstekort bij de Kabouters. Waldek ontvangt een belangrijke boodschap. Dries komt Tamara opzoeken met een leuke attentie, maar Tamara kampt met een technisch probleem.

© VRT
© VRT

Woensdag 26 juni 2019

Lowie en Tania maken zich zorgen over Bob. Nancy vertelt Marianne dat ze voet bij stuk heeft gehouden en hierin gesteund wordt door Dieter. Tom en Karin krijgen bezoek op kantoor. Stan zit met een schuldgevoel. Waldek doet iedereen versteld staan.

Donderdag 27 juni 2019

Lowie voelt de stress tot in zijn kleinste teen. Waldek moet iets opbiechten. Frank uit zijn gevoelens tegen Tim. Judith en Tom stemmen de violen op elkaar af. Olivia verneemt nieuws dat haar toekomst kan beïnvloeden. Dries heeft een date.

Vrijdag 28 juni 2019

Paulien is bezig met de opkuis van de Frens. Nancy denkt dat de vriendschapsrelatie met Marianne een serieuze knak heeft gehad en ziet het niet direct goedkomen. Joren botst op Boris. Lowie is razend kwaad op Olivia.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close