Quantcast
Thuis

Thuis van 23 tot 27 november 2020

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 23 november 2020

Lowie en Bob winden zich te veel op en dat heeft zo zijn gevolgen voor Boowie. Het gedrag van Thilly is zielig in de ogen van Waldek. Adil heeft geen oren naar de goede raad die hij krijgt. Tamara bespreekt haar toekomst met Femke en Dieter.

Dinsdag 24 november 2020

Angèle huilt uit bij haar zus. Bob besluit dat hij meer afstand nodig heeft tussen zijn werk en privé. Lowie neemt zijn slecht humeur mee naar huis, met alle gevolgen van dien. Karin beseft dat de confrontatie aangaan de beste aanval is.

Woensdag 25 november 2020

Jacques passeert nog eens bij Frank. Christine en Adil zijn het oneens over het personeelsbeleid van ACE. Karin verbaast Tom en Dries. Rosa en Simonne steken Angèle een hart onder de riem.

Donderdag 26 november 2020

Adil wil vooruit in het leven en onderneemt actie. Kobe en Paulien stellen alles in het werk om hun adoptieaanvraag een zo positief mogelijk uitkomst te laten hebben. Frank heeft een verrassende mededeling voor Simonne.

Vrijdag 27 november 2020

Lowie is positief over het verloop van de meeting. Tania en Bob denken daar anders over. Viv stelt Joren gerust. Christine waarschuwt Thilly dat ze Adil gerust moet laten. Maar Thilly laat zich niet zomaar doen. Jacques en Paulien gaan samen op stap.

Thuis, iedere weekdag om 20.15 uur op Eén.

Bekijk de afleveringen van Thuis via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten

Close