Quantcast
Thuis

Thuis van 23 december tot 27 december 2019

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 23 december 2019

Eddy werkt zijn frustratie uit op Angèle. Adil wordt uit zijn bed gebeld; het alarm bij de Kabouters is afgegaan. Lowie komt terug van Londen. Vic is heel onrustig. Tim maakt zich zorgen over Viv.

Dinsdag 24 december 2019

Britney hangt heel de tijd lusteloos rond in de Withoeve. Viv is bezig aan een heerlijke kerstmaaltijd. Tamara heeft de hulp van Dries nodig. Rosa maakt zich enorm kwaad tegen Angèle. Zal het tripje van Waldek naar het Zwarte Woud in het water vallen?

Woensdag 25 december 2019

Rosa is niet de enige die kwaad is op Angèle en deze laatste reageert haar eigen colère dan weer af op Eddy. Hannah is jarig en haar peter is haar niet vergeten. Femke en Peter maken zich ernstige zorgen over Vic. Kobe ontvangt Karin, terwijl Tom Kerstmis viert bij Frank en Simonne.

Donderdag 26 december 2019

Frank is in zijn nopjes na het etentje en ook Tom heeft genoten. Marianne is echter ziek opgestaan en gaat langs bij Ann. Simonne en Rosa uiten hun ongenoegen over Angèle, maar er blijken nog verrassingen naar boven te komen.

Vrijdag 26 december 2019

Tom vraagt Karin mee naar het nieuwjaarsfeest bij zijn moeder. Lowie wil op de dansvloer alle frustratie eruit gooien en ontpopt zich tot een echte sfeermaker. Viv is in de wolken na een mooi gebaar van Leo, terwijl Peter eerder te maken krijgt met een onaangename verrassing.

Thuis, iedere weekdag om 20u10 op Eén.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close