Quantcast
Thuis

Thuis van 19 tot 23 oktober 2020

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 19 oktober 2020

Lowie en Bob zijn begaan met Tania. Kobe krijgt goede raad van Karin, na zijn ruzie met Paulien. Daarnaast heeft Rosa ook belangrijk nieuws voor hem. Er is heel wat commotie in de Dreef.

Dinsdag 20 oktober 2020

Tim weigert een uitnodiging van Dieter om samen iets te gaan drinken. Peter heeft goed en slecht nieuws voor Waldek. Simonne gaat door een moeilijk moment. Tania en Xander zitten verwikkeld in een ruzie.

Woensdag 21 oktober 2020

Waldek heeft zijn bedenkingen over de toekomstplannen van Adil. Karin stapt met de uitslag van het proces van Steven naar Kobe en Rosa en dat zorgt voor een zware ruzie. Judith krijgt te maken met een zware domper.

Donderdag 22 oktober 2020

Kobe gedraagt zich als een koppige ezel tegenover Paulien. Jacques doet een niet zo leuke ontdekking. Tania kan op de steun rekenen van haar collega’s. Marianne hoort schrikwekkend nieuws.

Vrijdag 23 oktober 2020

Tamara krijgt een leuk cadeau. Adil roept zijn werknemers bij elkaar en betrekt er onmiddellijk Joren bij. Stan komt terug naar huis. Dries brengt eindelijk zijn plan tot uitvoering. Kobe is woest na een gesprek met Rosa.

Thuis, iedere weekdag om 20.15 uur op Eén.

Bekijk meer afleveringen van Thuis via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close