Thuis van 17 tot 21 juni 2019

 Thuis van 17 tot 21 juni 2019

© VRT

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 17 juni 2019

Dieter heeft een en ander te vertellen aan Tamara. Marianne is jarig. Frank kan maar niet geloven wat hij gezien heeft. Jacques zoekt contact met Bill. Christine zit met enkele twijfels.

Dinsdag 18 juni 2019

Tania geeft Tom onder zijn voeten. Nancy heeft een beslissing genomen en houdt voet bij stuk. Tamara kan het niet laten om Dries te plagen. Waldek mist Thilly en denkt dat ze doorgaat met haar leven zonder hem. Tom is trots op Stan.

Woensdag 19 juni 2019

Dieter waarschuwt Marianne dat het spel dat ze speelt haar meer zal doen verliezen dan winnen. Dries krijgt de resultaten van zijn masterproef. Tim hoort dat Joren niet is opgedaagd voor zijn examen.

© VRT
© VRT

Donderdag 20 juni 2019

Joren voelt zich schuldig en biedt zijn verontschuldigingen aan bij Tim. Jacques en Waldek proberen Adil te overtuigen om door te zetten met zijn plannen. De start van de vrijgezellenavond van Bob en Christine wordt gegeven bij Boowie en het belooft voor beiden een interessante avond te worden.

Vrijdag 21 juni 2019

Christine staat tegenover Bob en breekt compleet, na alles wat er de avond voordien gebeurd is. Ook Bob is zwaar van zijn melk. Rosa en Kobe krijgen minder goed nieuws en proberen toch nog iets te veranderen. Nancy voelt een shock doorheen heel haar lichaam gieren.

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Lees meer