Quantcast
Thuis

Thuis van 14 tot 18 september 2020

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 14 september 2020

Het hart van Marianne breekt als ze haar kinderen met getrokken messen tegenover elkaar ziet staan. Chantal zit met haar gevoelens in de knoop. Dieter is getuige van een bijzonder moment.

Dinsdag 15 september 2020

Nancy is door het dolle heen met het nieuws van Dieter. Judith suggereert een oplossing voor het probleem van Tania en Ann. Frank begrijpt dat een slechte reputatie uit het verleden iemand kan blijven achtervolgen. Bob vergeet Tamara iets belangrijk te zeggen.

Woensdag 16 september 2020

Ann gaat de confrontatie aan met Karin. De gedachten van Tom draaien op volle toeren en dat heeft serieuze gevolgen. Nancy is van streek door wat haar dochter haar vertelt. Een lieve stem fluistert Adil in dat hij wat meer ambitie mag hebben.

Donderdag 17 september 2020

Tom is de leugenachtige spelletjes van Karin beu. Adil vat de koe onmiddellijk bij de horens. Chantal kan eindelijk haar hart eens luchten en dat werpt zijn vruchten af. Viv verveelt zich. Tamara plaagt Leo.

Vrijdag 18 september 2020

Robin is niet gediend met de acties van Frank. Chantal heeft iets op te biechten aan Viv. Een zieke Hannah kan bij Frank terecht. Nancy denkt dat het tijd is om een belangrijk gesprek te voeren met haar dochter. Jacques wordt ongemakkelijk wanneer Adil polst naar zijn toekomstplannen.

Thuis, iedere weekdag om 20.15 uur op Eén.

Bekijk meer afleveringen van Thuis via deze link

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close