Thuis

Thuis van 14 tot 18 mei

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 14 mei 2018

Bob wil de handen uit de mouwen steken. Kobe en Karin hebben in de Frens afgesproken en daar is Tamara ook net aan het werk. Sam en Tim doen Joren de belofte dat ze hem zullen steunen.  Judith voelt zich veel beter. Mayra neemt Femke in vertrouwen.

Dinsdag 15 mei 2018

Karin spuwt haar gal tegen Tom. Hoewel Waldek en Adil beiden goed nieuws krijgen, zijn ze er niet even gelukkig mee. Marianne fulmineert tegen Leo over Stan en Tom. Joren loopt langs bij Judith. Sam heeft medelijden met Jacques.

Woensdag 16 mei 2018

Emma probeert de band met Nicky weer aan te halen. Staat de koppigheid van Marianne haar acties in de weg?  Bob ontvangt een grote blijk van dankbaarheid. Adil slaapt niet gerust; Paulien probeert hem op te vangen. Steven worstelt met zichzelf.

Donderdag 17 mei 2018

Rosa begrijpt Steven, terwijl Kobe kwaad is op hem. Emma lijkt tot Nicky door te dringen. Paulien voelt zich schuldig en ook Adil kent dat gevoel. Judith en Emma gooien het op een akkoordje.

Vrijdag 18 mei 2018

Simonne is niet gediend met het feit dat Kobe en Kaat terug met elkaar praten. Waldek biedt Adil een luisterend oor aan. Luc wil zich excuseren; Frank en Lowie zijn onder de indruk.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie