Quantcast
Thuis

Thuis van 12 tot 16 oktober 2020

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 12 oktober 2020

Tamara vindt dat Dries zijn vrienden verwaarloost. Eddy gaat met een bang hartje terug aan het werk. Waldek krijgt enkele vragen voorgelegd door de politie. Tom vreest het ergste en is er het hart van in.

Dinsdag 13 oktober 2020

Rosa, Jacques en Judith krijgen de politie over de vloer. Paulien kan een gedesillusioneerde Kobe oppeppen. Angèle treitert een van haar klanten in Bar Madam. Viv voelt zich schuldig tegenover haar moeder.

Woensdag 14 oktober 2020

Tania twijfelt om een helpende hand te aanvaarden. Frank wordt zot van het eindeloze lange wachten. Dries lijkt de zorgen van Marianne even te doen vergeten. Thilly vreest voor de waarheid.

Donderdag 15 oktober 2020

Chantal neemt een advocaat onder de arm en zij is niet de enige. Eddy brengt Adil op een fantastisch idee. Karin blijft niet langer aan de zijlijn staan. Tom krijgt een belangrijk telefoontje. Kobe is razend kwaad op Jacques.

Vrijdag 16 oktober 2020

Kobe en Paulien maken ruzie. Tania loopt langs bij Ann. Xander is het beu dat iedereen tegen hem liegt en wil nu voor eens en voor altijd de waarheid horen. Jacques doet Rosa een welgekomen voorstel.

Thuis, iedere weekdag om 20.15 uur op Eén.

Bekijk meer afleveringen van Thuis via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close