Quantcast
Thuis

Thuis van 12 tot 16 juni

Thuis is al sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 12 juni 2017

Nancy voelt zich wat rusteloos. Bob neemt zijn taak heel serieus. Karin gaat opnieuw op date. Marianne vreest dat ze een fout heeft gemaakt. Adil probeert Sam te overtuigen van zijn gelijk.

Dinsdag 13 juni 2017

Waldek maakt ruzie met iedereen in zijn omgeving. Frank heeft een manier gevonden om zich te herpakken. Leo en Marianne zijn het erover eens; ze zijn allebei een opportunist. Nancy moet enkele vervelende vragen beantwoorden.

Woensdag 14 juni 2017

Simonne weigert elke hulp die Mayra aanreikt. Waldek heeft contact opgenomen met de politie. Leo zit te broeden op een idee voor de verjaardag van Marianne. Hannah is ziek. Nancy krijgt onverwacht bezoek.

Donderdag 15 mei 2017

Femke geeft Simonne voor de rest van de week verlof. Marianne is in haar nopjes nu haar plan werkt. Waldek vreest dat Mayra zich teveel opwindt. Tamara moet op zoek naar een nieuw model. Sam krijgt een onverwacht telefoontje.

Vrijdag 16 mei 2017

Karin valt van de ene verrassing in de andere. Mayra doet Waldek een voorstel. Leo laat de verjaardag van Marianne niet onopgemerkt voorbij gaan. Waldek vertrekt onmiddellijk uit de Kabouters na een dringend telefoontje.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close