Thuis

Thuis van 11 tot 15 februari 2019

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 11 februari 2019

Joren heeft een slechte nacht achter de rug. Tamara is bezorgd over Dries, die niet thuis is komen slapen. Lowie en Adil helpen elkaar. Ann probeert haar gedachten te ordenen. Frank reageert kwaad op Jacques.

Dinsdag 12 februari 2019

Karin schakelt de hulp in van de politie. Tom heeft een afspraak met Marianne. Steven moet forfait geven voor het werk. Peter en Kobe brainstormen over het nieuwe project. Dieter krijgt een belangrijk telefoontje.

Woensdag 13 februari 2019

Er moet Karin iets van het hart. Nancy kan haar geluk niet op na het nieuws dat ze vernomen heeft. Emma moet haar broer iets vertellen. Joren zoekt Frank op. Bob vindt zijn enthousiasme terug en daar maakt Christine gebruik van.

Donderdag 14 februari 2019

De verrassing die Nancy in petto had voor Dieter loopt anders af dan gepland. Marianne is helemaal van haar melk en werkt dit uit op Leo. Het enthousiasme van Bob werkt aanstekelijk.

Vrijdag 15 februari 2019

Rosa begrijpt de emoties van Steven. Tamara steunt Dries, maar tegelijk voelt ze aan dat er iets serieus aan de hand is. Marianne brengt Ann hard nieuws om te slikken. Christine showt met veel plezier haar valentijnscadeau.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Hoofdredacteur

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook

Close
Back to top button