Thuis: Judith gaat op zoek naar antwoorden (afl.76-80)

 Thuis: Judith gaat op zoek naar antwoorden (afl.76-80)

MUDOO blikt aan de hand van inhouden elke week even vooruit naar de gebeurtenissen voor volgende week in Thuis, de populaire Vlaamse soap op Eén.

Maandag 16 december – seizoen 19 afl. 76
Peter en Rosa maken zich ongerust over Peggy. Frank gaat met een klein hartje werken. Judith gaat op zoek naar antwoorden en ze krijgt die van Kurt. Jana, Stan en Lowie hebben hun laatste examen. Toon zorgt voor een verrassing in de Zus & Zo.

Dinsdag 17 december – seizoen 19 afl. 77
Judith wil stappen ondernemen en dreigt bij Kurt. Kurt heeft goed nieuws voor Mayra en Ann. Ann heeft zo haar twijfels. Stan voelt zich uitgesloten, maar Tom vangt hem op. Peter kan niet lachen met de houding van Peggy. Op aanraden van Bram maakt Frank reisplannen. Paulien keert terug naar huis.

Woensdag 18 december – seizoen 23 afl. 78
Peter probeert met Peggy te praten, maar zij heeft al een andere gesprekspartner gevonden. Rosa zoekt steun bij Waldek. Judith wordt gecontacteerd door de school in verband met Emma. Frank probeert er het beste van te maken op het werk, maar dat draait verkeerd uit. Jens breekt bij Paulien. Zij wil de Frens er terug bovenop helpen.

Donderdag 19 december – seizoen 23 afl. 79
Peggy wordt stevig aangepakt door Waldek en dat is niet naar de zin van Rosa. Tom en Peter gaan een avondje uit. Simonne schakelt de hulp in van Peggy. Stan heeft slechte cijfers op school. De spanningen tussen Toon en Frank nemen toe. Lowie heeft het moeilijk als hij Bram en Jana samen ziet. Frank doet een goed woordje bij Sam ten gunste van Eddy.

Vrijdag 20 december – seizoen 23 afl. 80
De ruzie tussen Peggy en Peter escaleert en ook voor Rosa heeft ze geen goed woord meer over. Er is echter wel één iemand die tot haar kan doordringen. Ann en Mayra krijgen goed nieuws te horen. Toon zint op wraak. Judith en Kurt zitten bij de schooldirecteur. Lowie en Julia worden geconfronteerd met Luc. Jens is goedgezind.

‘Thuis’, elke weekdag om 20u10 op Eén

MUDOO

Lees meer