Quantcast
Thuis

Thuis: Eddy heeft speciale pakjes af te leveren (afl.81-85)

MUDOO blikt aan de hand van inhouden elke week even vooruit naar de gebeurtenissen voor volgende week in Thuis, de populaire Vlaamse soap op Eén.

Maandag 23 december – seizoen 19 afl. 81
Toon stort zijn hart uit bij Peggy en vertelt over zijn verleden. Peter krijgt het moeilijk met Peggy en vraagt raad aan Tom. Ondertussen blijft er spanning hangen tussen Toon en Frank. Judith besluit om nog eens met Kurt te praten. Waldek nodigt iedereen uit voor het kerstdiner. Sam volgt de raad van Frank op.

Dinsdag 24 december – seizoen 19 afl. 82
Tom heeft een voorstel voor Marianne. Toon verklaart de oorlog aan Frank na zijn laatste grap. Judith en Kurt hebben alweer ruzie en de voorbereidingen van het kerstdiner lopen ook niet van een leien dakje. Eddy krijgt een mogelijkheid om van job te veranderen en gaat solliciteren. Peggy beseft dat ze te ver is gegaan en wil zich dan ook graag excuseren.

Woensdag 25 december – seizoen 23 afl. 83
Luc viert kerst met spijtbetuigingen, maar iedereen is niet even vergevingsgezind. Frank probeert Peggy te waarschuwen voor Toon. Peter en Peggy leggen het bij. Tussen Paulien, Lowie en Julia hangt een leuke sfeer. Eddy heeft speciale pakjes af te leveren.

Donderdag 26 december – seizoen 23 afl. 84
Marianne probeert de brokken te lijmen. Kurt komt op bezoek bij Ann en Mayra, maar wordt eerst geconfronteerd met Judith. Tim zit met Femke in zijn hoofd en heeft het moeilijk. Frank stelt een wapenstilstand voor aan Toon. Nancy is allesbehalve content dat Peter en Peggy het terug hebben bijgelegd. Marianne maakt een grote fout tijdens het kerstdiner.

Vrijdag 27 december – seizoen 23 afl. 85
Mayra is enorm ontgoocheld en ze gaat zowel Judith als Kurt opzoeken. Toon zet een val op voor Frank, maar deze loopt zwaar uit de hand. Lowie gaat Luc opzoeken. Judith neemt voor zichzelf een beslissing. Ann geeft Marianne de volle laag.

‘Thuis’, elke weekdag om 20u10 op Eén

Tags
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close