Thuis

Thuis van 8 tot 12 januari

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 8 januari 2018

Waldek is met zijn gedachten niet bij het werk.  Olivia probeert Lowie in deze moeilijke periode te steunen.  Judith krijgt onverwacht bezoek.  Tamara besluit de hele ochtend in bed te blijven.

Dinsdag 9 januari 2018

Judith krijgt een telefoontje van de school van Stan.  Marianne hoort schokkend nieuws.  Olivia heeft twijfels over de aanpak van Lowie.  Rosa voelt dat er iets scheelt met Kobe.  Tom houdt het hoofd koel.  Komt er een kleine deuk in de relatie van Eddy en Angèle?

Woensdag 10 januari 2018

Mayra probeert haar onrust voor Waldek te verbergen.  Tamara wil Kobe voorlopig niet meer zien en ook Peter heeft een duidelijke boodschap voor hem.  Tot Tom zijn grote verbazing staat Karin voor z’n neus.  Stan blijft het Judith moeilijk maken.

Donderdag 11 januari 2018

Het agressieve gedrag van Kobe werkt Kaat op de zenuwen.  Mayra houdt Waldek voor de gek.  Marianne ziet haar toekomst somber in.  Lowie krijgt goed nieuws.  Stan toont maar weinig respect voor zijn moeder.

Vrijdag 12 januari 2018

Waldek krijgt een telefoontje van Mayra; ze is in paniek.  Tamara en Kobe raken met elkaar in de clinch.  Judith en Tom moeten voor de rechter verschijnen.  Spelen de jaloerse gevoelens van Lowie terug op?

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie