Quantcast
Thuis

Thuis van 5 tot 9 februari

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 5 februari 2018

Nancy wordt gek van de samenwerking met Dieter. Judith zit met enkele logistieke problemen. Marianne wil dat Tom zich focust op wat er echt toe doet. Bob wil de touwtjes iets teveel zelf in handen houden en dat zorgt voor frustraties bij Adil.

Dinsdag 6 februari 2018

Mayra wordt verteerd door twijfels en probeert haar gedachten op een rijtje te zetten bij Femke. Karin is het gezaag van Tom over Judith beu. Ze zit met andere zorgen aan het hoofd. Emma heeft voetbaltraining.

Woensdag 7 februari 2018

Mayra krijgt vreselijk nieuws te horen. Adil is door het dolle heen. Simonne roept de hulp in van Sam. Dieter heeft wat last van pre-valentijnstress. De Kabouters spreken Lowie aan over iets onaangenaams.

Donderdag 8 februari 2018

Waldek is razend kwaad op Mayra. Er wordt taart geserveerd ten huize Lowie. Het nieuwe kantoor van Boowie wordt ingewijd. Olivia doet een onaangename ontdekking die nog grote gevolgen kan hebben.

Vrijdag 9 februari 2018

Sandrine wil nog een broertje of een zusje. Waldek is bezorgd. Steven doet Kobe een voorstel. Marianne komt bij Rosa op bezoek en ze heeft zo haar redenen. Tom krijgt een verrassing te verwerken. Emma moet iets bekennen.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close