Quantcast
Thuis

Thuis van 29 januari tot 2 februari

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 29 januari 2018

De acties die Steven onderneemt, hebben zware gevolgen voor hem. Frank zint op wraak. David komt Mayra een hart onder de riem steken en doet haar nadenken over haar situatie. Charité heeft een weekje vakantie.

Dinsdag 30 januari 2018

Olivia probeert Lowie te temperen. Judith doet haar best om Tom niet zwart te maken tegenover haar kinderen. Peter voelt zich schuldig. David laat Mayra inzien hoeveel geluk ze heeft.

Woensdag 31 januari 2018

Mayra lijkt zich herpakt te hebben. Karin moet een cliënt op het matje roepen. Leo is bezig aan een belangrijke missie. Charité krijgt de uitslag van haar eerste examens. Simonne heeft het moeilijk haar frustraties te bedwingen.

Donderdag 1 februari 2018

De Kabouters bereiden zich voor op een nieuw groot project. Renzo stort zijn hart uit bij Tamara. Judith heeft een goede raad voor Charité. Karin wil Kobe een kans geven. Judith en Tom krijgen het verdict van de rechter te lezen.

Vrijdag 2 februari 2018

Tamara probeert Bob gerust te stellen. Leo geeft het niet zo snel op. Charité neemt een belangrijke beslissing. Judith wil Tom geven waar hij recht op heeft. Marianne ziet een onaangename gast bij Tom op kantoor.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close