Quantcast
Thuis

Thuis van 27 november tot 1 december

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 27 november 2017

Angèle krijgt het op haar heupen van Eddy. Ze probeert hem op andere gedachten te brengen. Judith is in alle staten wanneer Stan niet naar huis komt.

Dinsdag 28 november 2017

Vic gaat voor het eerst naar de crèche en dat brengt emoties mee voor Femke en Peter. Lowie heeft enorm veel werk voor de universiteit. Angèle voelt zich weer achttien jaar. Tom werkt een hele nacht door. Frank verrast Simonne.

Woensdag 29 november 2017

Peter wil graag eens mee gaan vissen met Kobe. Eddy probeert een goede vader te zijn. Bob boekt de zaal in de Withoeve voor een belangrijke afspraak. Angèle en Simonne hebben een gezellige babbel. Emma en Stan maken ruzie.

Donderdag 30 november 2017

Tim en Dieter zijn aangeslagen door een voorval op het werk en verwerken dat elk op hun manier. Mayra krijgt het steeds lastiger om te werken. Kobe werkt zijn frustraties uit op zijn collega’s.

Vrijdag 1 december 2017

Judith laat zich niet zomaar opzij schuiven. Stan begrijpt zijn moeder niet meer. De Kabouters zijn de verjaardag van Waldek niet vergeten. Ook Mayra geeft hem een cadeautje. Rosa heeft een geweldige avond achter de rug.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close