Thuis

Thuis van 22 tot 26 januari

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 22 januari 2018

Simonne probeert Kaat te bereiken. Het telkens afscheid moeten nemen valt Renzo en Charité heel zwaar. Rosa uit haar bezorgdheid bij Angèle. Mayra zit in de knoop met haar gevoelens.

Dinsdag 23 januari 2018

Steven is op zoek naar Kobe. Mayra zit met de handen in het haar en ook Waldek heeft het niet gemakkelijk. Sam vraagt aan Tim om iets te verzwijgen. Marianne kan het niet laten om Tom goede raad te geven.

Woensdag 24 januari 2018

Karin roept de hulp in van Tom. Waldek herpakt zich en lijkt alles terug onder controle te krijgen. Tamara maakt kennis met een heel nieuwe wereld. Stan is niet van plan om naar zijn moeder te luisteren. Frank en Simonne krijgen een bericht van Tim.

Donderdag 25 januari 2018

Frank is razend kwaad. Steven neemt een drastische beslissing. Tom zoekt ontspanning in de Frens. Waldek haalt Sandrine op. Karin heeft nog altijd hoop. Mayra voelt zich enorm gespannen en daarenboven moet ze Sandrine opvangen.

Vrijdag 26 januari 2018

Judith botst tijdens het joggen op Thilly. Steven laat zich niet zomaar opzij schuiven. Judith krijgt een belangrijk bericht. Tim komt langs bij Karin.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie