Quantcast
Thuis

Thuis van 1 tot 5 januari

Thuis is sinds jaar en dag de meest bekeken soap in Vlaanderen. Hieronder kom je te weten wat er deze week gebeurt in Thuis.

Maandag 1 januari 2018

Frank en Simonne hebben op hun eigen manier het nieuwe jaar ingezet.  Judith maakt zich zorgen over Stan.  Ann loopt langs bij Rosa.  Femke krijgt een leuke verrassing van Peter en Vic, en ook Nancy verrast Dieter.

Dinsdag 2 januari 2018

De Kabouters verliezen klanten en daar is Adil allesbehalve blij mee.  Lowie reageert zeer categoriek tegen Olivia.  Het gevoel gecontroleerd te worden, maakt Kobe kwaad.  Tom koestert een beetje hoop.

Woensdag 3 januari 2018

Peter maakt zich zorgen over de spanning die in de keuken van de Withoeve hangt.  Lowie zit met een dilemma.  Tamara laat zich niet kennen.  Sam probeert Joren uit de zetel te krijgen.

Donderdag 4 januari 2018

Dieter wint de sympathie van Joren.  De spanning tussen Kaat en Kobe komt tot een hoogtepunt.  Rosa heeft vakantie.  Frank wil een jaarlijkse traditie in ere houden.  Mayra kan Waldek ontroeren.  Voor Tamara is het genoeg geweest.

Vrijdag 5 januari 2018

Tim en Dieter betrappen een oude bekende op een fout.  Lowie is overdonderd door de actie van Bob.  Mayra en Waldek zitten op hete kolen.  Judith speelt het hard.  Stan komt terug naar huis.  Tom wil een klacht indienen bij de politie.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close