The tapes were just the beginning: eerste trailer ‘13 Reasons Why’ van Seizoen 2

Netflix lanceerde zonet de trailer van het langverwachte tweede seizoen van 13 Reasons Why. Vanaf 18 mei 2018 zijn alle 13 afleveringen exclusief en wereldwijd beschikbaar voor abonnees.

Over 13 Reasons Why Seizoen 2
Het tweede seizoen start in de nasleep van Hannah’s overlijden en is voor de andere personages het begin van de moeizame weg naar herstel. Liberty High bereidt zich voor op de rechtszaak, maar iemand probeert de waarheid achter Hannah’s dood verborgen te houden. Een reeks onheilspellende polaroids leiden Clay en zijn klasgenoten naar een complot rondom een verschrikkelijk geheim.

© NETFLIX
© NETFLIX

In de nieuwe afleveringen zijn te zien: Dylan Minnette als Clay Jensen, Katherine Langford als Hannah Baker, Kate Walsh als Mrs. Baker, Derek Luke als Mr. Porter, Brandon Flynn als Justin Foley, Justin Prentice als Bryce Walker, Alisha Boe als Jessica Davis, Christian Navarro als Tony Padilla, Miles Heizer als Alex Standall en Devin Druid als Tyler. Zij worden bijgestaan door Annie Winters als Chloe, Tommy Dorfman als Ryan Shaver, Brian D’Arcy James als Mr. Baker, Anne Winters als Chloe, Sosie Bacon als Skye, Steven Weber als Principle Bowen en Samantha Logan als Nina. De serie is bedacht, geschreven en geproduceerd door Brian Yorkey, met executive producers Selena Gomez, Mandy Teefey, Kristel Laiblin, Anonymous Content Steve Golin en Joy Gorman.

© NETFLIX
© NETFLIX

 

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Lees meer