Quantcast
Entertainment

The Masked Singer introduceert extra snoepje, maak kennis met Suikerspin

De verrassingen blijven maar komen in The Masked Singer. De gracieuze Zeemeermin is nog maar net geïntroduceerd of er vervoegt alweer een nieuw kostuum het gezelschap. The Masked Singer introduceert de kleurrijke Suikerspin, een energiebom die in de derde show op vrijdag 2 oktober 2020 niet onopgemerkt voorbij zal gaan. Welk bekend gezicht zit er verstopt achter deze roze verschijning?

Op de echte zangstem van Suikerspin is het nog even wachten, maar het giechelende snoepje duikt de komende dagen al geregeld op tussen de programma’s bij VTM. En ze licht al graag een tipje van de sluier.

Alles zoet? Zin in een stukje suikerspin? Of zijn jullie geen zoetekauwen? Laat me misschien nog even heel, ik moet nog een tijdje mee. Al die suiker is toch zalig? Mensen worden daar zo gelukkig van. Al moet ik tegenwoordig wel beter opletten voor mijn figuur. Ik zie het leven dan ook door een roze bril. Al is het niet altijd rozengeur en maneschijn. Ik heb massa’s energie. Daardoor raak ik soms helemaal zot gedraaid. Maar dat kan me hier goed van pas komen. Ik ben een echte suikerbom en laat de boel ontploffen.

Suikerspin uit The Masked Singer

Wie zit er echt verstopt onder het masker van Suikerspin?

PREVIEW: Zo maakt Suikerspin vrijdag haar opwachting in The Masked Singer

In show 3 wordt het ook uitkijken naar de titanenstrijd tussen Wolf en Koningin. Zij hebben allebei nog geen enkel duel verloren en staan vrijdag lijnrecht tegenover elkaar. Wie moet naar de gevarenzone? En wie is de volgende die deze week zijn of haar echte identiteit moet prijsgeven? Over de identiteit van Zeemeermin is Karen Damen alvast overtuigd: zij meende ex-K3’tje Kathleen Aerts te herkennen. Ook Silvy De Bie en Free Souffriau werden verdacht. Deze week denkt Jens een extra tip te zien in de nummerkeuze van Zeemeermin, die hem helemaal in een andere richting laat denken. 

Dat Leen Dendievel niet in het pak van Otter zit, zoals Julie Van den Steen eerder dacht, werd vorige week duidelijk in The Masked Singer. Leen dook immers als mystery speurder op naast Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker. Kan er ook deze week een verdachte van het lijstje geschrapt worden wanneer de nieuwe mystery speurder zich bekendmaakt? 

Schuilt er een verborgen tip in de songs die de Masked Singers vrijdag zingen?

Aap: Shallow van Lady Gaga & Bradley Cooper
Duiker: Livin’ On A Prayer van Bon Jovi
Duiveltje: Youngblood van 5 Seconds Of Summer
Koningin: Writings On The Wall van Sam Smith
Otter: Feeling Good in de versie van Michael Bublé
Suikerspin: Good As Hell van Lizzo
Wolf: Man I Feel Like A Woman van Shania Twain
Zeemeermin: Physical van Dua Lipa

The Masked Singer, vrijdag 2 oktober 2020 om 20.40 uur bij VTM.

De afleveringen van The Masked Singer zijn ook te (her)bekijken op VTM GO.

Tags
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close