Quantcast
Recensies

Tévé Gekeken: Rok en Rol (Vitaya) ★★★

Vandaag mocht Vitaya uitpakken met een nieuw programma dat voortaan van maandag tot en met donderdag zo rond de klok van half negen op de Vlaamse vrouw  zal losgelaten worden.

Dat ik niet tot de vrouwelijke doelgroep behoor zal de objectiviteit van mijn artikel misschien wat parten spelen, maar ik doe dan toch maar een poging.

Fabriek Romantiek

Rok en Rol moet doorgaan als een lifestyle programma dat tips en tricks geeft over hoe creatief om te springen met spulletjes van de Kringloopwinkel of de rommelmarkt. Gezellig rond het kampvuur zitten om je zelfgemaakte marshmallows op te peuzelen? Of ordinaire conserven om toveren tot super-de-luxe bloempotten? Alles kan in de eerste aflevering van Rok en Rol, een programma dat ergens zweeft tussen Plan B en het ook al nieuwe Fabriek Romantiek.

He?

Het nieuwe Rok en Rol gezicht, de 20-jarige spontane Karolien Verbanck kan dan wel een mooie verschijning zijn op je televisiescherm, maar aan haar (tussen)taalgebruik mag toch wel grondig gesleuteld worden. Net zoals Sofie Dumont en Jeroen Meus is zij ook in datzelfde bedje ziek. En wil er iemand haar vertellen om echt wel op dat stopwoordje van haar te letten. He?

Een leuk opvullertje dus voor vrouwenzender Vitaya dat ons geen seconde echt verveelde, maar of dit het is dat hoge toppen gaat scheren valt te betwijfelen.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close